Blogger Layouts

klik2

Sunday, April 17, 2011

bagaimana cara anda release tension???

salam..
berapa hari dah x online..takde mood, VS broadband da nk limit..hahaa..
harini pon online kat library kolej ..bijak tak saye ni??
hehe..
ok berbalik pada tajuk.. camne korang2 release tensen ekk??
masing2 ade pendapat tersendiri kan..
tapi lau saye plak..ni cara saya release tensen.. tak tau laa ade x org yg same mcm saye lam dunia nih.. >.<  

1. jerit kuat2. haha.sampai roomate selalu terkejut and lari balik bilik coz ingat kn saye dah naik hantu..grr..

2. menyanyi laa..muzik ni pon terapi untuk stress gak..hee..


3. maen game FOWL WORD..game ni best woh.. game bina perkataan je...susun2 huruf yg terbalik2 tu..mmg syokk sgt.. disamping dpt release tensen korg dpt menajamkan minda gak kot :)


4. hangout. tu pon kalu time berduit laa.. tensen sikit je mesti nk kluar.. kalu terperap je kt bilik mesti lagi gile jadi nye kan kan..


5. tengok muvie.. x kire la nk gi kat cinema ke, nk tgk kat lappy je pon ok dah..jimat duit xpayah nk kluar.. bagi saye, saye suka tgk cite yang lawak la kalu ngah tensen.. x pon cite romantik..hahah..of coz cite korea or japan..


6.makan banyak2. rase puas laa lepas makan bebanyak ni.. xtaw laa kalu org laen x puas.. tapi saye sukeee sangat makan bila tensen.. org kata lau kita sedih atau tensen kita hilang selera makan.. heh.. tipu la! apasal aku x pon? haha


7. Tido! yang ni paling best sekali. hahaha. usually lau tensen aku mesti nanges sorang2 sampai teresak2. then bila da penat nanges, ape lagi.. tido laa.. teruk an?? nak wat cmna.. da terbiase.. bila bangun tido dah lupa dah masalah tu.. so, i'll feel better ")


8. solat. sepatutnya yang ni yang first skali kau buat. heh teruk nya aku. abes yang ingat cuma nanges je. tapi lau solat , tengah solat pon kadang2 sy nanges gak . sigh~ xdapat nak elak. memang hati tisu laaaa...


 
ok rase nye tu je kot.. tips untuk korang.. lau rase mane2 cara yang boleh dipakai tu sila la cuba. hehe.. n lau korang ade tips laen nak hilangkan stress tu tolong bagitau eh.. coz maybe it will be useful for me :P

nk gi solat zohor da.. kul 2 ada kelas .. jangan tensen2 baca entry sy ok.. chill!
sayonara.. ^^,

Thanx For Reading. Feel Free To Drop Your Comment =)

www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

sila berfikir sebelum komen dan dilarang mencarut di sini ya =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

*jom klik*

 
free search engine submission