Blogger Layouts

klik2

Tuesday, April 12, 2011

kaki belit..mcm ular sawa anaconda


as salam..

huh..geramnye malam ni..
nak tahu kenapa?? 
sebab aku baru je balik dri bilik kawan.. 
konon2 nk tanya pasal blog..
almaklum laa aku ni newcomer..

padahal nak jadi spykid je kejap tadi..
nk skodeng rumate aku pi jumpa rumate kawan aku tuh..
nak tahu perkembangan research grup kami.. hehee

hahahha..n hasil siasatan aku dapat tau budak tu, yang sememangnya kaki belit dan suka reka cerita, telah berkata "research kita hilang..laptop aku hang tadi..aku restore file..so sume hilang.." [something like that la ayat dia] 
ahahha..there you go..
aku da senyum je.. coz da agak jawapan yang berpusing2 tu yang akan kluar dari mulut dia.. nasib baik aku dah sediakan fizikal dan mental aku untuk dengar jawapan yang ridiculous tu..huhuhu..

haih..tapi kecewa betul ar..nape ade kawan camni??? 
satu group pulak tu..yang x boleh blah nye, bila dalam segala hal, 
dia pasti akan "act like she is the-one-and-only perfect person in the world...
haha padahal indah khabar dari rupa je..heh org cenggini pon wujud ekkk???

seriously aku ni  xpandai wat research..
so aku mengharapkan laa org2 cerdik pandai cm dia ajar aku kan..
haha..tapi bole di buat guru ke org macam tuh??

maaf kawan kalu aku cm wat bodo je ngan research tu..
but please tell me what shud i do..
then i'll do lah..hehe.. 
weii...oke what.. 
at least aku x pandai la nk reka cite yang mcm aku ni bajet bagus je kn..
at least aku mngaku laa yg aku ni sengal...errr....opssss!!!

enuff!! stop this babbling..huhu...nk pi skod bilik org len plak... cian diorang kan coz jadi mangsa "budak tu" jugak.. meyh nk pi tolong tengok.... chow..

Thanx For Reading. Feel Free To Drop Your Comment =)

www.tips-fb.com

2 comments:

  1. busuk hati betul kawan itu...

    ReplyDelete
  2. hehe tu la pasal kn...x brapa nk busuk aty laa..
    tp cume agak annoying coz ske brlagak perfect...

    ReplyDelete

sila berfikir sebelum komen dan dilarang mencarut di sini ya =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

*jom klik*

 
free search engine submission