Blogger Layouts

klik2

Monday, April 25, 2011

hang out bersama my junior yang jadi orang kaya baru !!!!!

hai belog! hehe kesian blog ni , dah tengah malam baru nak jenguk dia.. busy sangat, sory..

hehe cuba tengok ape title entry ni? faham tak maksudnya? ok kalau tak faham jom kita baca eh. :P
kat kolej yang saya study ni, budak2 junior sem 1 biasanya memang dapat elaun lambat pun. paling cepat, 2 bulan dah dapat. masa saya dulu, 3 bulan. huhu kesian kan, nak tunggu elaun tu memang sangat perit laa. ikat perut hari-hari pakai tali. ok tipu je. haha. menahan lapar laa. adess..

hari ni, eh, smalam la kan. hari ni da masuk 26 hb. semalam elaun junior masuk. cuba korang bayangkan, sebulan 600. kalau 4 bulan berapa ya? wowww.. banyak tu. tapi kesian juga kat diorang sebab dapat je elaun memang akan diguna untuk bayar pelbagai la. duit dinner la, buku la, baju la, bla3.

so saya sebagai super duper senior yang memang suka pow orang, hehe awal2 lagi dah mintak taw, dari bulan lepas lagi. so bila dapat tau diorang dapat elaun bulan ni, saya tuntut la. kebetulan saya ada barang nak cari, so saya pun deal ngan dia nak makan kat luar.

seronok sangat dapat keluar ngan dia. tapi bukan berdua ok. ber4. ngee~ yang malu nya, the store dipenuhi dengan budak2 KSKB. atau lebih spesifik, ramai gila budak farmasi kt the store semalam. adeh. pusing sana, pusing sini, semua muka junior and classmate saya sndiri. tapi buat muka toya jela :P nasib baik ada junior yg x kenal senior, so lantak la kan. hehe.

nak upload gambar tapi gambar masih ada dalam kamera membe. nanti habis kelas ke kalu free akan diupload KOT. kot jela. hehe. ok la nak tido. thanx membaca. :P
zZZz~

yumm.. sdap nya pizza..*tapi lepas makan pizza mesti haku sakit perut..knapa ya?* >.<

*
*
*

P/S : jangan la buli junior, kesian diorang. tapi lagi kesian kalu duit banyak tapi x blanja senior kan. hee. THANX a LOT for DIA yang belanja tadi :) entry nie khas untuk DIA. 


Thanx For Reading. Feel Free To Drop Your Comment =)

www.tips-fb.com

3 comments:

  1. adehhh..x bek tau..len kali kena ajak apik gak

    ReplyDelete
  2. cewwahh.kan main lagi kau. hahhhah

    ReplyDelete
  3. errkkk..

    apik : hehe xde privacy ar kalu ajak apik.. kih3

    najihah : owoh jgn la jeles.. :PPPP

    ReplyDelete

sila berfikir sebelum komen dan dilarang mencarut di sini ya =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

*jom klik*

 
free search engine submission