Blogger Layouts

klik2

Friday, July 27, 2012

WAITING AND WAITING.. ALWAYS..

salam.. ini post mengarut dikala kebosanan dan terkenang sesuatu..harap maaf dan harap maklum... taknak baca sila scroll topik lain ya..huhu..

siapa suka menunggu? pleaseeee angkat tangan dan kaki serentak! aku nak tengok kot-kot ada orang yang memang hobi dia menunggu . haha, mesti semua orang tak suka dan menyampah kan? kalau sekali-sekala mungkin boleh diterima. kalau selalu sangat buat orang lain menunggu? tak naik angin pula orang yang menunggu tu kan.. 

motif buat post ni nak bagitau semua orang.. hargai lah masa yang ada..TIME IS GOLD. jangan buang masa aku yang bernilai macam emas ni.. haha.. kalau boleh jual dah kaya kot.. sebab selalu tunggu dan tunggu dan tunggu.. 


kalau janji dengan orang untuk berjumpa pada jam 5, sila lah bergerak jam 4.. maksudnya sila datang awal. takkan jam 4.30 baru nak gerak. memang takkan sempat tiba pada waktu yang ditetapkan.. akhirnya terpaksa menunggu... INI KHAS UNTUK MANUSIA YANG TINGGAL DI KL LA..jammed tidak dapat dielakkan. 

semua tu pada aku, common sense. boleh fikir sendiri. it's also shows your manners. tidak perlu diajar atau diberitahu oleh orang lain. berbuih juga mulut kalau sentiasa mahu diingatkan. i'm not your reminder. dengan aku, mungkin still acceptable. but if buat macam tu dengan outsiders, customers, amacam? silap haribulan mereka bosan dengan attitude kita yang tidak punctual in time. customers pun boleh lari. opss. 

hmm.. finally i have a chance to write this post.. so to all readers, please take note yaa.. this is not babbling. it's a free advice for you guys.. women never said something useless.. don't said we women like to "babbling". P/s : lately selalu balik kerja lambat sebab tunggu orang. Thanx For Reading. Feel Free To Drop Your Comment =)

www.tips-fb.com

1 comment:

sila berfikir sebelum komen dan dilarang mencarut di sini ya =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

*jom klik*

 
free search engine submission